top of page

Nye sykurs for voksne!

Våre populære sykurs basert på "sy hva du vil"-prinsippet er tilbake!


Endelig starter sykurs for voksne igjen. Denne gangen både i bydel Bjerke og på Nordstrand.


Bydel Bjerke

Når? Mandager kl. 17.30-20.30

Hvor? Vollebekk fabrikker, ved siden av Meny på Brobekk.


Nordstrand

Når? Onsdager kl. 17.30-20.30

Hvor? Nordstrand Kulturarena (Ekebergveien 243)

Sykurs for voksne i Bydel Bjerke - på Vollebekk fabrikker

Mandager fra kl 17:30-20:30 blir det 12 timer fordelt over 4 mandager. Du kan låne syutstyr, vanlig symaskin, overlock og coverlockmaskin. Kurset vil ha maks 5 deltagere. Det holdes i store fine lokaler - Vollebekk fabrikker ved Meny på Brobekk.

Kom med eget prosjekt og få proff råd og veiledning. Ha gjerne med stoff, mønster og sytråd slik at prosjektet ditt skal lykkes.

Er du nybegynner, behøver du ikke å ha med mønster første gang, men ta gjerne med stoff. Vi foreslår et forkle eller en handlenett som førstegangsprosjekt. Ta med noe stoff du har hjemme, for eksempel en gardin eller duk, eller du kan kjøpe stoff på Fretex, IKEA eller Stoff og Stil. Velg gjerne bomullslerret, det passer perfekt til å øve seg på. 1,5 m er nok. NB! Rekker du ikke innom butikk, har vi gjenbruksstoffer på lageret du kan bruke.

Vi følger FHIs retningslinjene angående avstand mellom deltakere og desinfisering. Vi oppfordrer deltakere å ta med eget syutstyr som saks og nåler. Det vi har til låns skal desinfiseres grundig før og etter kurs.

Påmelding til Katyarelove@gmail.com Pris 2100,-

Nyhet - nå kan du gi kurs i gave! Kontakt oss på epost og bestill et gavekort.
Sykurs for voksne på Nordstrand!


Onsdager fra kl 17:30-20:30 det blir 12 timer fordelt over 4 onsdager. Du kan låne syutstyr, vanlig symaskin og overlock. Kurset vil ha maks 5 deltagere. Det holdes på Nordstrand Kulturarena (gamle bydelshuset). Adressen Ekebergveien 243.

Kom med eget prosjekt og få råd og veiledning. Ha gjerne med stoff, mønster og sytråd slik at prosjektet ditt skal lykkes.

Er du nybegynner, trenger du ikke å ha med mønster første gang, men ta gjerne med stoff. Vi foreslår et forkle eller en handlenett som førstegangprosjekt. Ta gjerne med noe stoff du har hjemme, for eksempel en gardin eller duk, eller du kan kjøpe stoff på Fretex, IKEA eller Stoff og Stil. Velg gjerne bomullslerret, det passer perfekt til å øve seg på. 1,5m er nok. NB! Rekker du ikke innom butikken, har vi gjenbruksstoffer på lageret du kan bruke.

Vi følger FHIs retningslinjene angående avstand mellom deltakere og desinfisering. Vi oppfordrer deltakere å ta med eget syutstyr som saks og nåler. Det vi har til låns skal desinfiseres grundig før og etter kurs.


Påmelding til katyarelove@gmail.com Pris 2100,-


Nyeste blogginnlegg
bottom of page