top of page

RELOVE-WRAPPED 2023!

Nå som 2023 går mot slutten, ønsker vi å kaste et tilbakkeblikk på året som var!Dette året har vært stort!

På 365 dager har vi gjennomført 521 kurs.

Dette er mer enn en dobling fra 2022, da vi hadde "kun" 257 kurs i løpet av året!Høsten var den travleste for oss i RELOVE:

Fordi det er i høst vi hadde flest kurs per måned.

Oktober var den travleste av alle, med hele 93 kurs! Dette tilsvarer omtrent 3,1 kurs per dag i hele måned!

På andre plass er november med 82 kurs.

Høststarten var heller ikke kjedelig, med 75 kurs i september!

For et sesong !


Men! Den travleste dagen vår var ikke i høst...

9. desember har vært den travleste dagen for oss, med hele 7 veksteder rundt om i byen på samme dag!

Den dagen var 20 av våre flinke kursholdere og ungdom på gjenbruksfronten overalt i Oslo!

Den dagen hadde vi verksted på Deichman Nydalen, Deichman Holmlia, to verksteder på Veitvet (der den ene var treskjæring!), et verksted på Deichman Lambertseter, et på Deichman Oppsal og et på Deichman Majorstuen.

Den nest travleste dagen var 25. november, under Ombruksuka! Den dagen hadde vi 6 veksteder, og 15 kursholdere og ungdom var i arbeid!

Vi har også hatt flere dager med 5 kurs samtidig på samme dag, men disse gidder jeg ikke å telle! :PVi har vært rundt omkring i Oslo, men noen bydeler har vi oppsøkt ekstra ofte i år...

Bydel Bjerke har fått av oss 148 verksteder (Det var jo der RELOVE startet!)

På andre plass er bydel Frogner, der vi hadde faste kurs på Deichman Majorstuen! Der har vi hatt totalt 82 kurs i løpet av året.

På tredje plass for oss var bydel Søndre Nordstrand med 71 verksteder! Her har vi vært både på Holmlia, Mortensrud og Bjørndal!

Det er også to andre steder som vi har vært en del på: i bydel Nordstrand har vi hatt 66 verksteder, og 55 i Gamle Oslo!Bare Oslo? Nei, vi ekspanderer!

I løpet av året rakk vi i tillegg å ha en del verksteder rundt Oslo! Vi har for eksempel deltatt på Barnas dag i Drammen, vært innom Strømmen Storsenter og Liertoppen, nøtt sola på Miljøfestival i Moss, vibet med barn og unge (og voksne) i Ski og Kolbotn, skapt noe spennede i Vestby og Rælingen!RELOVE har vært med på mye spennende!

Vi har blant annet vært på Skaperfestivalen, Norway Cup, festivalet Passion for Ocean, åpning av Ombruksuka på Rådhuset, Verdens kuleste dag og Nasjonalmuseet!
Nytt år, nye muligheter!

Men nå går 2023 mot slutten, men frykt ikke! RELOVE er tilbake i 2024 med nye kurs! Kursene ligger allerede ute på nettsiden vår! De legges også ut på ungfritid!

Og med det ønsker vi alle god jul og godt nyttår, og vi sees snart!

Telt og skrevet av Antonina Bukhantsova

Comments


Nyeste blogginnlegg
bottom of page