top of page

Nyhetsbrevet RELOVE: Tone Eikholt!

Dagens kursholder er Tone Eikholt, en person med hjerte for gjenbruk og Relove! 

Relove for meg er kjærlighet til gjenbruk, kreativitet og samarbeid på tvers av alder, erfaring og kunnskap.”

- Tone Eikholt


Tone er utdannet faglærer i formgivingsfag, og jobber fulltid som billedkunstner med grafikk, særlig med tresnitt og litografi. Litografi er en teknikk for trykking av bilder. Hun forteller at hun fascineres av treplatenes eget uttrykk og påvirkning på det ferdige resultatet. Ikke minst, er hun også veldig glad i å sy! Hun har alltid ulike prosjekter på gang, enten gjenbruk og reparasjon av klær (perfekt hobby for en Relove-kursholder!) eller ulike interiørprosjekter. I tillegg har hun en påbegynt gartnerutdanning og elsker å jobbe med jord og planter. Hun dyrker også egne urter og grønnsaker. Mye spennende på gang her!


Tone ble en del av vårt team i 2022, etter å ha hørt om Relove fra en annen kursholder. Hun forteller at det hun liker best med å jobbe i Relove, er å møte ulike mennesker i alle aldre og skape noe nytt og unikt sammen: 


Jeg er glad i kreative utfordringer og blir inspirert av å se hva vi kan få til. I tillegg synes jeg det er ekstra morsomt når barn, foreldre, besteforeldre og søsken jobber sammen med syprosjekter og når mennesker som ikke kjenner hverandre og har ulike erfaringer med søm hjelper hverandre og finner løsninger i fellesskap.”


I gjenbruk ligger kreativitet, og det er morsomt å se kreativiteten utfolde seg! Det er ikke bare kursdeltakere som lærer noe nytt på kursene, innrømmer Tone. Hun blir selv inspirert av dem, og lærer nye måter å se ting på. Men gjenbruk har også andre fordeler enn kreativitetens blomstring: “Når jeg lager noe selv blir det unikt og tilpasset det jeg liker, og det gjør meg glad å tenke på at jeg sparer miljøet og bidrar til mindre forurensing.” forteller Tone. 


Se mer på: @tone_eikholt


 

Noen av Tones tidligere verk: Comments


Nyeste blogginnlegg
bottom of page