top of page

Monstermasker - kreativt verksted på Grünerløkka

Hvor: Deichman Grünerløkka

Når: Lørdag 26. oktober kl. 13.30 - 15.30

Denne lørdagen blir en dag med flere aktiviteter på Grünerløkka bibliotek. Bli med og sy din helt eget monster-maske laget av gjenbruksmaterialer! Ta med stoffrester og klær du ikke lenger bruker hjemmefra. Vi kombinerer ulike materialer, bruker kreativiteten vår og lager helt unike masker.

Dyktige ungdommer fra bydelen vil stå for enkel matservering.

Det blir også en teaterforestilling i Salen kl. 13.00:

Barnas teaterlørdag

Polly-Esther er redd for det meste og derfor ønsker hun seg så innmari et ekte monster, men hva om monstre ikke er sånn som man forventer seg… Polly-Esther og ønskemonsteret er en leken, visuell og musikalsk forestilling basert på Tiril Valeurs bok om Polly-Esther som overvinner sine redsler.

Velkommen til en festdag der vi møtes og varmer opp til Halloween - gjennom teater, kreativt verksted og mat!

Nyeste blogginnlegg
bottom of page