UKM: Moteshow og bilder

April 11, 2018

 

 

Torsdagskurset hadde i januar og februar et redesign-prosjekt: de skulle designe og lage et helt antrekk ved å sy om klær og gjenbruksstoffer. Julie Skarland, tekstilkunstner og motedesigner har vært med og veiledet kurset sammen med Katerina Bukhantsova og Eline Medbøe. For å vise sluttresultatet deltok jentene med motevisning og utstilling på UKM på Veitvet! Det ble en vellykket visning med god stemning! Publikum var med og vi koste oss masse! Under motevisningen spilte vi av sangen "1985" av Pegah, en lokal jente som tidligere har vært med i RELOVE. I tillegg fikk vi tatt noen fantastiske bilder av jentene med klærne de har redesignet. Takk til fotograf: Guri Dahl. Under er det backstage- og scenebilder og bla videre nedover for å se alle de fine portrettbildene.

 

1/7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Nyeste blogginnlegg

May 10, 2020

March 27, 2020

March 18, 2020

March 18, 2020

March 17, 2020

February 18, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags