Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

relove@gmail.com

God jul og godt nyttår!

December 18, 2017

Vi vil takke alle ivrige deltagere, frivillige, kursholdere og våre samarbeidspartnere for et aktivt og spennende år!

 

 

I år har vi hatt en stor økning i kurs og aktiviteter og møtt mange ivrige barn og unge på Kulturhuset Veitvet, Deichmanske Bibliotek Bjerke og Årvoll Gård. Det er så gøy å se at deltakerne ønsker å lære mer om gjenbruk, søm, redesign og å uttrykke seg kreativt. Vi har hatt et spennende år og setter pris på alle de fine møtene med bydelens barn og unge!

 

Vi minner om at vi 4. januar arrangerer vi medlemsmøte på Kulturhuset Veitvet som er åpent for alle som vil vite mer om RELOVE og som ønsker inspirasjon og å delta i et kreativt fellesskap. Vi håper å kunne ha flere faste sykvelder for voksne medlemmer i året som kommer.  Les mer om å bli medlem i RELOVE her og les mer om medlemsøte 4. januar her.

Share on Facebook
Please reload

Nyeste blogginnlegg

September 23, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags
Please reload

Følg oss gjerne på facebook og instagram!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon