top of page

En interessant artikkel om oss!

Anastasia (13) har skrevet en fin artikkel om Relove i forbindelse med OD-dagen :)

ReLove, ReDesigne

Gjemt i vår hovedstad Oslo ligger en organisasjon du kanskje aldri har hørt om. Det er de som er på biblioteket i feriene og i helger som vil hjelpe deg med din kreativitet.

Relove er en organisasjon som ReDesigner klær om til noe helt annet.

Har du en dag du ikke vet hva du skal gjøre? Ta med deg barna på en tur til Deichman Holmlia, hvor du kan være med på et to timers langt kurs og lage alt fra Vesker til Superheltmasker, kommer an på hvilket tema det er.

Alle er velkommen, fra 8 til 16 år, er du yngre enn åtte kom gjerne, men med følge av en voksen.

Alle aktiviteter til ReLove er gratis!

En av stedene hvor ReLove befinner eg er i Oslo Syd, Nordstrand, Lambertseter, Holmlia. Har du ikke muligheten til å møte opp på grunn av at du er i karantene besøk gjerne YouTube kanalen RELOVE, hvor du kan finne interessante videoer om hvordan du kan lage forskjellige DIY.

Har du lyst til å begynne å sy og ReDesigne i hverdagen kan du besøke nettsidene www.relove.info eller https://deichman.no/ for mer information.


ReLove er internasjonalt! Ikke bare snakker kursholderene Norsk og Engelsk, men også, Fransk, Svensk, Russisk, Portugisisk og Ukrainsk.

Det vanlige antallet som er med på kurset er 10-20 personer, men siden Corona fortsatt herjer i verden, har antallet blitt kraftig redusert.

Alle deltakere på kurset skal bli delt opp i kohorter og hver kohort sitter med god avstand fra hverandre.


I 2017 ble ReLove først oppfunnet av Eline Medbøe som sydde kjoler til

‘’Min kjole min stemme’’ som var en prosjekt som feiret at det var 100 år siden kvinner fikk stemmerett i Norge. Eline er har alltid drevet med gjenbruk og redesign, og det ble fort populært blant jenter. Nå er det mange bibliotek i Oslo som får nyte gleden av å redde verden litt etter litt. Istedenfor å kaste gamle klær kan man lage dem om til noe brukbart og fint. ReLove kjemper på sin egen måte mot global oppvarming, bare sammen kan vi gjøre en forskjell!


Anastasia M, 13 år.

En som jobber på Od-Dagen for å tjene penger til Ungdom På Flukt.

t

コメント


Nyeste blogginnlegg
bottom of page