top of page

Relove på Deichman Lambertseter

Høsten 2020 er RELOVE på Deichman Lambertseter!

Her er en oversikt over temaer på syverkstedene :)

12.september: Lag vimpler og party-masker med RELOVE!

RELOVE viser deg hvordan du kan sy vimpler og party-masker av gjenbruksmaterialer fra hjemmet. Gamle gardiner, duker og klær. For eksempel mammas gamle pyntebluse kan enkelt gjøres om til fest-pynt som kan brukes igjen og igjen og igjen. Du kan ta med tekstiler og klær hjemmefra som ikke brukes lenger eller forsyne deg av alle de herlige materialene vi har samlet inn fra lokalmiljøet.

RELOVE er opptatt av å vise hvordan du kan gjøre en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. Arrangementet er gratis!

26.september: Fix’it - Ta vare på klærne dine med RELOVE

RELOVE viser deg hvordan du enkelt kan reparere klær. Vii syr med maskin og for hånd. Bli en Slowfashion designer og gjør en innsats for miljøet ved å forlenge levetid for klærne dine.

Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen

Høstferie for barn med Relove

Tirsdag 29.september, onsdag 30.september og torsdag 1.oktober.

Fra kl. 12:00 – 14:00

Drop-inn. Barn under 8 år må bli med voksen.

29.september: Lag ditt eget handlenett, mobilveske ellerer penal med RELOVE!

Handlenett eller boknett du kan ha til bøkene du låner på biblioteket laget av gjenbruksmaterialer. Vi viser deg hvordan du enkelt kan sy et unikt handlenett av brukte gardiner eller duker. Husk at det mest miljøvennlige alternativet når det gjelder bæreposer er nett sydd av gjenbruksmaterialer!

RELOVE er opptatt av å vise hvordan du kan gjøre en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av.

Barn under 8 år må ha følge av en voksen. Arrangementet er gratis!

30.september: Pimp-up klærne dine med RELOVE!

Redesign, upcycle, reparer og lag noe unikt av 2nd hand klær. RELOVE viser deg hvordan du kan reparere eller dekorere klærne dine med håndsøm og brukte tekstiler. Bli en Slowfashion designer og gjør en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av.

Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen.

1.oktober: Sy et fabelaktig antrekk til bamsen din med RELOVE!

Sammen med Relove skal vi redesigne brukte klær og materialer til moteriktige dukkeklær. Ta med en dukke eller bamse du vil sy klær til! Arrangementet er gratis og åpent for alle. Barn under 8 år må ha følge av en voksen.

10.oktober Pimp-up klærne dine med RELOVE!

Redesign, upcycle, reparer og lag noe unikt av 2nd hand klær. RELOVE viser deg hvordan du kan reparere eller dekorere klærne dine med håndsøm og brukte tekstiler. Bli en Slowfashion designer og gjør en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av. Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen.

24.oktober: Lag ditt superhelt kostyme med RELOVE!

Lag masker og godteribag med gjenbruksmaterialer. RELOVE viser deg hvordan du kan designe og lage masker og bag av klær og tekstiler du ikke bruker lenger. Vi syr med maskin og for hånd.

RELOVE er opptatt av å vise hvordan du kan gjøre en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av. Bli en miljø-superhelt du også!

Barn under 8 år må ha følge av en voksen. Arrangementet er gratis!



data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==


7.november: Lappeverksted

RELOVE viser deg hvordan du kan reparere eller dekorere klærne dine med håndsøm og brukte tekstiler. Bli en Slowfashion designer og gjør en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av. Vi holder fokus på aplikasjon - en teknikk hvor man bruker restestoff til å sette nytt vri på plagget. Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen.



21.november Lag gaveposer og julepynt av gjenbrukstekstiler med RELOVE!

Lei av å pakke inn med dyrt og forsøplende gavepapir? Vi viser deg hvordan du enkelt kan sy en gavepose av gjenbrukstekstiler som gardiner, skjerf, klær eller duker. Det er gjort på 1-2-3 og den som får gaven får også en gjenbrukbar gavepose!

RELOVE er opptatt av å vise hvordan du kan gjøre en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av.

Barn under 8 år må ha følge av en voksen. Arrangementet er gratis!

Nyeste blogginnlegg
bottom of page