top of page

Sommerverksteder!

Hipp hurra! Vi fikk støtte fra Gjensidigestiftelsen for å holde familieverksteder i Oslo i løpet av sommeren!! Og siden har det gått i ett med Relove-utendørs-sommerverksteder. Hele 9 forskjellige steder i juli og august!

Vi har sydd for hånd, flettet, tvinnet og brukt enkle tekstil-formingsteknikker. Vi samlet inn klær og tekstiler fra lokalmiljøet og klargjorde disse i material-”kits” som ble delt ut. For å følge smittevernregler ble hvert verksted holdt for 5 familie- eller vennegrupper med god avstand mellom gruppene.

Vi er så glade for støtten fra Gjensidigestiftelsen! Det har vært fantastisk å få være ute og se kreativiteten blomstre hos alle som var med. De siste verkstedene er på Deichman Bjerke, før vi starter alle høstens kurs. Fortsatt god sommer!

Nyeste blogginnlegg
bottom of page