top of page

RELOVE-kurs i flere bydeler!

Nå er vi godt i gang med nye kurs i to nye bydeler - Majorstuen og Søndre Nordstrand!

Syverksted etter skolen

Gratis og åpent for alle. Velkommen!

Passer for skolebarn i alle aldre. Vi har symaskiner som brukes med veiledning fra kursholder. Grunnet stor interesse har syverkstedet maks 15 plasser hver onsdag.

Det er ingen påmelding, men først til mølla.

Hvor? Deichman Majorstuen

Når? Onsadger Kl. 15-17

Sy- og redesign-kurs

Et gratis kultur- og fritidstilbud for barn og unge i bydel Søndre Nordstrand. Vi har stort fokus på å lage en sosial mestringsarena med vekt på inkludering og likeverd.​ På kurset får deltakerne kunnskap om redesign, søm og reparasjonsteknikker de vil ha glede av resten av livet. Meld deg i biblioteket eller møt opp på kurset! Tiltaket er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

Kurset er for barn fra 10 år.

Hvor? Deichman Holmlia

Når? Mandager Kl. 17-18.30

Familielørdag

Redesign, upcycle, reparer og lag noe unikt av 2nd hand-klær. Vi viser hvordan du kan sy om og redesigne. Både med symaskin og for hånd. Bli en slowfashion designer og gjør en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av. Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen.

Hvor? Deichman Holmlia

Når? Siste lørdag i måneden Kl. 17-18.30

Nyeste blogginnlegg
bottom of page