top of page

Familieverksteder på Holmlia!

RELOVE, i samarbeid med Holmliainitiativet og Deichman Holmlia, inviterer alle syglade til en rekke verksteder i høst! Vi møtes tre lørdager i måneden, kl 12-14 på Deichman Holmlia bibliotek. Det blir forskjellige temaer hver gang, så følg med i kalenderen!

Det er gratis og åpent for alle. Barn i alderen under 8 år må ha følge av en voksen. Vi gleder ogg skikkelig til å redesigne sammen med dere!

KALENDER

14.september: Vimpler og party-pynt Verksted for hele familien - design dine egne vimpler av gjenbruksmaterialer, heng dem opp og gjør hverdagen om til en fest! Ingen forkunnskaper trenges. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. 21.september: Fix’it Verksted for hele familien - Ta med gamle og slitne klærne dine og lær å redesigne og reparere dem. Passer for alle aldre. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. 28.september: Myke figurer Verksted for hele familien. - Vi lager myke figurer, puter og bamser av gjenbruksmaterialer. Åpent for alle, passer for alle aldre. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. 12.oktober: Fix’it Verksted for hele familien - Ta med gamle og slitne klærne dine og lær å redesigne og reparere dem. Passer for alle aldre. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. 19.oktober: Syverksted - sy handlenett selv! Verksted for hele familien - Du kan lage handlenett, gymbag eller fruktnett av gjenbruksmaterialer. Åpent for alle, passer for alle aldre. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. 26.oktober: Syverksted - gjør deg klar til Halloween! Verksted for hele familien - Vi lager superheltkaper og masker av brukte tekstiler. Åpent for alle, passer for alle aldre. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. 9.november: Fix’it Verksted for hele familien - Ta med gamle og slitne klærne dine og lær å redesigne og reparere dem. Passer for alle aldre. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. 16.november: Fix’it Verksted for hele familien - Ta med gamle og slitne klærne dine og lær å redesigne og reparere dem. Passer for alle aldre. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. 23.november: Juleverksted Verksted for hele familien - Vi syr julepynt og julegaver. Passer for alle aldre. Barn under 8 år må ha følge av en voksen.

Nyeste blogginnlegg
bottom of page