top of page

Tirsdagskurs

Vi har startet med nye kurs på tirsdager med kreativt gjenbruk for barn fra 6-8 år. Her forandrer deltagerne våre "søppel" til "gull". Vi har kommet i gang med å lage strømpebukseslanger og sokkedyr, hvor fyllet inni er stoffrester vi har samlet opp over flere sy- og redesign-kurs i Relove. Så går ingen tekstiler i søpla!

I dag begynte vi å lage uroer. Med rusk og rask, som ellers ville blitt kastet, lager deltagerne flotte, hengende kreasjoner. Noen var inspirert av skogen og naturen, andre universet. Til dette kurset er vi så heldige å få samarbeide med MUV Kreativt gjenbrukssenter, som også skal bli med på utstillingen vår over nyttår. Vi har fått noen materialer fra MUV, og samlet inn en del selv. Blant annet fra flere gjenbruksstasjoner i Oslo. Til uroene brukte vi kaffekapsler, gamle smykker, øredobber, spisepinner, nøkler og masse mer. Vi gleder oss til å vise frem det vi har gjort i utstillingen vår etter jul!

(Det er fortsatt mulig å melde seg på tirsdagskursene! Påmelding her)

Nyeste blogginnlegg
bottom of page