Halloween-stemning

I morgen er det Halloween og på tirsdagskurset er vi godt i gang med forberedelsene! Vi har laget sprett-spøkelser av tebokser, stoff, knapper og elastisk tråd. Vi har laget flaggermus, halloweenkapper, heksehatt og halloween-poser. Nå er vi klare for knask eller knep i morgen!

Sying på Vahl skole

Nå er vi er fast på Vahl skole på torsdager kl. 17-20. Det er veldig moro, for hver gang er det mange ivrige barn som får sydd seg så masse fint! Dette er et samarbeid mellom RELOVE og Circular Ways. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Grønn festival!

RELOVE deltar på Grønn festival, Ellingsrud kirke lørdag 20.oktober kl 12-17! Vi syr myke figurer med barna av gjenbruksmaterialer og viser deg hvordan du kan reparere klærne dine selv.

Deichman Majorstuen - Lørdag 20. okt

RELOVE-kurs på Deichman Majorstuen, lørdag 20.oktober kl. 11 - 14 RELOVE viser deg hvordan du kan lage dine egne myke figurer av gjenbruksmaterialer! Vær kreativ og design din egen myke figur, RELOVEs kursholdere viser deg hvordan. Passer for barn i alle aldre men barn under 8 år bør ha følge av en voksen.

Nyeste blogginnlegg
Kategorier
Tags

Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

reloveoslo@gmail.com