Sommerworkshops på Bjerke bibliotek

Vi har redesign-workshops for barn og unge på Bjerke bibliotek 18. + 19. juli og 25. + 26. juli. Gratis og åpent for alle som vil! Hvordan kan man lage sin egen lommebok av en melkekartong? Klarer vi å lage verdens lengste slange av sokker og strømpebukser? Kan vi pynte biblioteket ekstra fint med garn- og heklerester? Dette skal vi finne ut av! I tillegg lager vi dusker, nøkkelringer, hårpynt og smykker. Kurset varer fra kl. 12-14 alle dagene. Vel møtt!

Sommerferiekurs på Kulturhuset Veitvet

Mandag 13. august til torsdag 16. august blir det syverksted med tema superheltkostymer på Kulturhuset Veitvet, kl. 10-15. Påmelding her! Les mer om Camp Nysirkus her

Sommeravslutning

Vi hadde RELOVE-sommeravslutning for tirsdagskurset og torsdagskurset denne uken. Vi tok med hele gjengen til Vollebekk fabrikker. Der koste vi oss med god mat, drikke og is. Vi pyntet gjerdet bak fabrikken med garnkunst! Vi brukte garnrester, heklede blomster og t-skjortegarn. Det ble fargerikt og flott! Det var også noen som ikke klarte å holde seg unna symaskinene. Det ble sydd et skjørt og reparert en sekk. En fin avslutning med lek og moro etter nok et fint år med Relove-magi på kursene våre. Vi er veldig stolte av kursdeltakerne våre. Relove hadde ikke vært det samme uten dere! Vi gleder oss til kursene starter igjen i september. God sommer!

Nyeste blogginnlegg
Kategorier
Tags

Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

reloveoslo@gmail.com