top of page

Høsten 2020 på Deichman Holmlia

Det blir enda flere kurs på Deichman Holmlia denne høsten!

Kurs for ungdommer Sy- og redesign-kurs for ungdommer med Relove · Hver mandag fra kl. 16:00 – 18:00. · Dato: 7.september. 12 ganger · Aldersgrense 10 år · Antall plasser: 10

Vi starter opp kurs for ungdommer på mandager! Lær der å reparere, redesigne og sy sammen med Relove. Passer for deg mellom 10 og 16. Påmelding med fullt navn, adresse og telefonnummeret til katyarelove@gmail.com.

Kontakt gjerne biblioteket hvis du trenger hjelp med påmeldingen. Arrangementet er gratis!

Familielørdager med Relove Kl.12:00-14:00

12.september Lag plante-avtrykk eller spray farge på stoffer. Med tekstilfarger, blomster og vekster lager vi fine avtrykk og mønstre på tekstiler. Arrangementet er gratis! Vi stiller med alt av utstyr og materialer. Ta gjerne med et gammelt plagg du vil gi et nytt liv til! Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen.

26.september Pimp-up klærne dine med RELOVE! Redesign, upcycle, reparer og lag noe unikt av 2nd hand klær. RELOVE viser deg hvordan du kan reparere eller dekorere klærne dine med håndsøm og brukte tekstiler. Bli en Slowfashion-designer og gjør en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av. Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen

10.oktober Fix’it - Ta vare på dine klær med Relove. RELOVE viser deg hvordan du enkelt kan reparere klær. Vi syr med maskin og for hånd. Bli en Slowfashion-designer og gjør en innsats for miljøet ved å forlenge levetiden til klærne dine. Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen

24.oktober Lag prinsesse- og superhelt-kapper med gjenbruksmaterialer. RELOVE viser deg hvordan du kan designe og lage et superhelt-kostyme av klær og tekstiler du ikke bruker lenger. Vi syr med maskin og for hånd. RELOVE er opptatt av å vise hvordan du kan gjøre en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av. Bli en miljø-superhelt du også! Barn under 8 år må ha følge av en voksen. Arrangementet er gratis!

7.november Lag bandanaer, sløyfer og scrunchies med Relove! Gi brukte klær en ny sjanse og gjør dem om til noe vakkert! RELOVE viser deg hvordan du enkelt kan lage pynt av gjenbruksmaterialer.

Vi syr med maskin og for hånd. RELOVE er opptatt av å vise hvordan du kan gjøre en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av. Barn under 8 år må ha følge av en voksen. Arangementet er gratis!

21.november Lag gaveposer og julepynt av gjenbrukstekstiler med RELOVE! Lei av å pakke inn med dyrt og forsøplende gavepapir? Vi viser deg hvordan du enkelt kan sy en gavepose av gjenbrukstekstiler som gardiner, skjerf, klær eller duker. Det er gjort på 1-2-3 og den som får gaven får også en gjenbrukbar gavepose! Barn under 8 år må ha følge av en voksen. Arrangementet er gratis!

Feriekurs Høstferie for barn med Relove Kl. 12:00 – 14:00

Mandag 28.september Lag ditt eget handlenett, mobilveske eller et penal med RELOVE! I handlenettet eller boknettet kan du ha bøkene du har lånt fra biblioteket. Vi viser deg hvordan du enkelt kan sy et unikt handlenett av brukte gardiner eller duker. Husk at det mest miljøvennlige alternativet når det gjelder bæreposer er nett sydd av gjenbruksmaterialer! Barn under 8 år må ha følge av en voksen. Arrangementet er gratis!

Tirsdag 29.september Klesmerker og applikasjon med Relove RELOVE viser deg hvordan du kan reparere og dekorere klærne dine med håndsøm og brukte tekstiler. Med fokus på applikasjon - en teknikk hvor man syr stoffbiter på klærne for å gi de et nytt og unikt uttrykk. Vi har masse forskjellig restestoff som kan brukes!

Arrangementet er gratis! Barn under 8 år må ha følge av en voksen

Onsdag 30.september Ta vare på lekene dine med RELOVE! Har du en dukke som trenger et nytt antrekk? Eller mangler bamsen din en pute? Dette kan du lage med Relove! Vi syr klær, puter og dyner til bamser og dukker

Ta med en dukke eller bamse du vil sy klær til! Arrangementet er gratis og åpent for alle. Barn under 8 år må ha følge av en voksen.

Nyeste blogginnlegg
bottom of page