top of page

Mistet støtte fra BUFDIR

Det er med tungt hjerte vi må informere om at RELOVE har mistet støtten sin fra BUFDIR som dekker kurs og aktiviteter i Bydel Bjerke og Bydel Gamle Oslo. Vi har savnet deltagerne våre på Kulturhuset Veitvet, Vollebekk, Deichman Bjerke, Deichman Tøyen og Biblo og gledet oss til å starte opp igjen til høsten!

Men vi gir ikke opp enda, vi skal klage avgjørelsen og jobber på spreng for å søke andre midler og finansieringsmuligheter. Kursholderne legger ned en betydelig innsats, uten lønn for å få til å fortsette kursene. Det gir oss så mye å kunne jobbe med barn og unge og vi blir rett og slett skikkelig lei oss hvis vi må legge ned. Vi krysser fingrene for at vi skal klare det og skal kunne åpne dørene for kurs igjen i september men vi trenger deres hjelp. Har dere mulighet til å sende oss noen linjer og si noe om hva kursene har betydd for barn/unge og/eller foreldre? Gjerne med barnas egne ord. Utsagnene vil vi legge ved klagen, nye søknader og hvis ingenting bærer frem vil vi prøve å gå til pressen.

Utsagnene kan dere enten skrive på facebook-siden vår eller maile til reloveoslo@gmail.com

NB. Vi har fremdeles støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for å holde kurs på Deichman Holmlia og Deichman Majorstua og forbereder i disse dager utendørs-kurs med god avstand og påmelding. Vi jobber også kontinuerlig med å forberede åpning av kurs igjen i samråd med bibliotekene og smittevernsregler og vil komme tilbake med mer info straks vi vet mer om når vi kan starte opp igjen.

Ps. hvis dere savner relove-aktiviteter har vi ikke ligget på latsiden i perioden vi har hatt pause!

Få tips til aktiviteter her: https://www.relove.info/diy-1

eller her: https://www.youtube.com/channel/UCqw2JQFsW1NnIJsaNjKUD_w Dere kan også følge oss på instagram: @relove_forever

Stor klem fra RELOVE og håper vi snart sees igjen og kan lage fine, nye ting av brukte materialer!

Nyeste blogginnlegg
bottom of page