top of page

Nå har vi kurs for barn OG for voksne!


Det ruller og går med RELOVE-kurs! Vi lager og syr masse fint på de faste kursene våre for barn i Bydel Bjerke og Bydel Tøyen/Gamle Oslo.

Nå har vi også begynt med kurs for voksne på Vollebekk fabrikker!

Sy din egen festdrakt

Kom og sy din egen festdrakt til 17.mai eller tilpass en bunad for deg selv! Med råd og veiledning av våre profesionelle kursholdere får du et kunnskap som du kommer og bruke hvert eneste år! Ta med stoff, pyntebånd og gjerne et mønster hvis du skal sy ny drakt. Skal du sy om en gammel - så ta med drakten og passende sytråd.

Kurset går mandager 1.04, 8.04, 29,04 og 6.05 kl.17:00-20:00. Det blir 12 timer fordelt over 4 mandager 😊 Du kan låne symaskin, overlock og coverlockmaskin. Det er 2 erfarne sømlærere tilstede. Kurset må ha minst 8 deltagere for å starte.Det holdes i store fine lokaler i Vollebekk fabrikker ved Meny på Brobekk.

Pris 1990,-

Påmelding til Katya.bukhantsova@gmail.com. Skriv gjerne "Festdrakt" i emnefeltet.

Fix'it - sykurs for menn

Et unikt tilbud med fokus på buksereparasjon. Etter kurset skal dere kunne legge opp bukser, bytte glidelås, lappe bukser på knærne og i sktittet, sy igjen på revne lommer. Arbeidsbukser, olabukser, kose- og dressbukser - alt kan repareres og brukes i en laaaang stund igjen! Mandager fra kl 17-20 det blir 12 timer fordelt over 4 mandager 😊 Du kan låne maskin, vanlig symaskin, overlock og coverlockmaskin. Det er 2 erfarne sømlærere tilstede. Kurset holdes i store fine lokaler i Vollebekk fabrikker ved Meny på Brobekk. Påmelding til Katya.bukhantsova@gmail.com Pris 1990,-

Sy hva du vil

Onsdager fra kl 17-20 det blir 12 timer fordelt over 4 onsdager 😊 Du kan låne maskin, vanlig symaskin, overlock og coverlockmaskin. Det er 2 erfarne sømlærere tilstede. Kurset må ha minst 8 deltagere for å starte.Det holdes i store fine lokaler i Vollebekk fabrikker ved Meny på Brobekk. Påmelding til Katya.bukhantsova@gmail.com Pris 1990,-

Nyeste blogginnlegg
bottom of page