Artikkel om RELOVE

March 4, 2019

1/4

KlimaOslo kom og besøkte oss på Vollebekk Fabrikker og på Kulturhuset Veitvet. Resultatet ble en kjempefin artikkel om RELOVE!

 

"Mellom symaskiner og gamle stoffrester sitter Eline Medbøe og forbereder vårens kursrekke sammen med Haranni Umakanthan og Katerina Bukhantsova. De jobber i ReLove, en frivillig organisasjon som holder ombruks- og håndarbeidskurs for barn og unge.

 

ReLove står for «redesign – lokalt – verksted» og ble stiftet av Medbøe i 2013. Målet var å skape et fritidstilbud med fokus på gjenbruk, ombruk, miljø, integrering og sosialisering. Organisasjonen er med andre ord tuftet på kjærlighet for miljø, både i form av om- og gjenbruk, men også det lokale miljøet i bydelen."

 

Les mer av artikkelen her.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Nyeste blogginnlegg

May 10, 2020

March 27, 2020

March 18, 2020

March 18, 2020

March 17, 2020

February 18, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags
Følg oss gjerne på facebook og instagram!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

reloveoslo@gmail.com