top of page

Karneval i Oslos gater - Søndag 3. mars


Det er noe helt spesielt å sy kostymer til et karneval! Fantasien, kreativiteten og lekenheten tas til nye høyder. Alt er lov! Og jo mer farger og stæsj, jo bedre! I et samarbeid mellom Relove, Kulturhuset Veitvet og JOY Juniorklubb på Vahl skole skal vi gå i karnevalsparaden 3. mars sammen med mange andre kunstnere, aktivister, skoler og organisasjoner.

Karnavalsparaden starter kl. 15 og går fra Vaterlandsbrua på Grønland, gjennom Oslo sentrum og tilbake til Vaterlandsbrua. Det blir en feiring av frihet og mangfold! Karnevalet er organisert av Carnival Union og utviklet i samarbeid med bl.a. Interkulturelt Museum hvor vi skal sette opp en utstilling av de fantastiske karnevalske kreasjonene våre laget kun av gjenbruksmaterialer.

Nyeste blogginnlegg
bottom of page