top of page

Oslo europeisk miljøhovedstad 2019!

Dette blir et spennende år for RELOVE! 2019 er året hvor Oslo er miljøhovedstad og RELOVE er stolte samarbeidspartnere!

Nå i helgen var vi på åpningen av miljøhovedstadsåret på SALT hvor vi hadde workshop og sydde myke figurer og kosedyr av gjenbruksmaterialer. Det kom masse folk! Utrolig gøy for oss å se at så mange er ivrige på å sy, både barn og voksne!

Vi kommer til å ha mange flere aktiviteter og syverksteder i år hvor vi har fokus på reparasjon og gjenbruk. Miljøet bør vi tenke på hvert år, men i år skal vi virkelig feire og få det opp i lyset! Vi gleder oss til å inspirere byens barn og unge til å se verdien og mulighetene som ligger i alle tekstilene vi omgir oss med!

Videre har vi planer om å lage oppskriftshefter. Vårt ønske er å dele og inspirere mange flere til å ta vare på kloden vår med kreativiteten og gjenbruksgleden. Vi kommer til å legge ut alle oppskriftene på nettsiden, åpent for alle til å laste ned og bruke. Og kanskje blir det en RELOVE-bok også?

Nyeste blogginnlegg
bottom of page