Oslo europeisk miljøhovedstad 2019!

January 8, 2019

Dette blir et spennende år for RELOVE! 2019 er året hvor Oslo er miljøhovedstad og RELOVE er stolte samarbeidspartnere!

 

 

 

Nå i helgen var vi på åpningen av miljøhovedstadsåret på SALT hvor vi hadde workshop og sydde myke figurer og kosedyr av gjenbruksmaterialer. Det kom masse folk! Utrolig gøy for oss å se at så mange er ivrige på å sy, både barn og voksne!

 

1/2

 

Vi kommer til å ha mange flere aktiviteter og syverksteder i år hvor vi har fokus på reparasjon og gjenbruk. Miljøet bør vi tenke på hvert år, men i år skal vi virkelig feire og få det opp i lyset! Vi gleder oss til å inspirere byens barn og unge til å se verdien og mulighetene som ligger i alle tekstilene vi omgir oss med!

 

Videre har vi planer om å lage oppskriftshefter. Vårt ønske er å dele og inspirere mange flere til å ta vare på kloden vår med kreativiteten og gjenbruksgleden. Vi kommer til å legge ut alle oppskriftene på nettsiden, åpent for alle til å laste ned og bruke. Og kanskje blir det en RELOVE-bok også?

Share on Facebook
Please reload

Nyeste blogginnlegg

May 10, 2020

March 27, 2020

March 18, 2020

March 18, 2020

March 17, 2020

February 18, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags
Følg oss gjerne på facebook og instagram!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

reloveoslo@gmail.com