Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

relove@gmail.com

Kreativ sommer!

August 6, 2018

I juli hadde vi sommerverksted på Bjerke bibliotek. Det var veldig hyggelig. Takk til alle som kom! Neste uke har vi syverksted på Kulturhuset Veitvet i anledning Camp Nysirkus. På sykurset blir tema superheltkostymer. Kurset varer fra mandag 13. august til torsdag 16. august, kl. 10-15. Tilbudet gjelder for de som er født mellom 2003-2009. Det er fortsatt mulig å melde seg på her!

 

På Camp Nysirkus blir det mange forskjellige kurs, workshops og aktiviteter helt gratis for de som er født mellom 2003-2009. I tillegg til sykurs med oss i RELOVE blir det kurs i luftakrobatikk, dans, film og lydstudio.  Les mer, se bilder og videoer om Camp Nysirkus her.

 

1/20

 

 

Share on Facebook
Please reload

Nyeste blogginnlegg

September 23, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags
Please reload

Følg oss gjerne på facebook og instagram!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon