top of page

God påske!

Nå har det skjedd mye spennende siden sist! Torsdagskurset har vært med på UKM, hatt utstillingen "Relove forever" og motevisning. I tillegg fikk vi en proff fotograf til å ta bilder av deltakerne for å vise fram klærne. Det ble fantastiske bilder som vi kommer til å poste senere, og en film holder også på å lages! Nå er temaet illusjoner og vi leker oss med geometri og ulike perspektiver. Her får vi til og med inn litt matte mens vi lærer mer om lappeteknikk og lager kostymer til Nysirkus Bjerke.

Tirsdagskurset har hatt sin utstilling "Gjenbruk er gøy" hele to steder. En gang på Veitvet senter og en gang på Årvoll gård. Det ble kjempe-vellykka med mange utforskende barn og voksne. Nå har vi har hatt noen uker med fokus på tekstil og laget superheltkostymer. Etter påske tar vi opp flere andre materialer vi kan redesigne. Vi har planer om å lage en stor interaktiv vegg til Vollebekk fabrikker og samarbeide om et stort kunstprosjekt og lage et collage av gjenbruksmaterialer.

På Bjerke bibliotek har vi hatt sykurs og grønt verksted. Der har det blitt laget klær til dukker og bamser av gjenbrukte klær og stoffer. Det har blitt laget myke figurer og puter, og nå er temaet fix it, hvor vi fokuserer på å reparere og sy om klær.

Vollebekk fabrikker hadde offisiell åpning 10. mars. Der har vi fått nye lokaler hvor vi i RELOVE kommer til å holde syverksted for hele familien! Oppstart 10 april. Les mer her. På selve åpningen hadde vi en stand hvor man kunne lage egne handlenett.

Vi har startet flere nye kurs på Tøyen i samarbeid med Kompass og co og Hannas handlenett. Dette forteller vi mer om ganske snart!

I samarbeid med Miljøagentene Veitvet har vi også et pågående prosjekt hvor vi lager humler og blomster. Miljøagentene skal lage humlehotell og holde en appell til politikerne.

Det er altså masse spennende som skjer hos oss for tiden! Følg oss på instagram relove_forever og på facebook for å se flere bilder og oppdateringer om hva vi gjør. Vi gleder oss veldig til fortsettelsen etter påske.

God påskeferie!

Nyeste blogginnlegg
bottom of page