top of page

Gjenbruk er gøy!

I dag har det vært mange innom utstillingen vår på Veitvet Senter. Det var veldig gøy å se både små og store leke og utforske! Alt i utstillingen, fra kunst, leker, uroer, skilt, bilder og rammer er laget av gjenbruksmaterialer. Av ting som ellers ville blitt kastet. Vi i RELOVE og våre kursdeltakere vil vise at vi kan ha det gøy og kreativt, samtidig som vi gjør noe bra for miljøet. Og det synes vi at vi fikk vist i dag! Det er skikkelig gøy med gjenbruk!

3 på rad!

Vi målte slangen vår, laget av sokker, tights og strømpebukser. Den er foreløpig på 17, 5 meter!

"Fra søppel til gull" har vi kalt kurset for 6-8-åringer som vi holder på tirsdager på Kulturhuset Veitvet. Siden oppstart i høst har vi hatt 11 kurs og laget forskjellige lekeapparater og kunst av "søppel". Vi er veldig stolte og fornøyde av alt vi har fått gjort til nå. Vi har det kjempemorsomt og hyggelig på kursene våre med ivrige og flinke deltakere. Vi gleder oss til å fortsette videre! Vi håper utstillingen har inspirert flere til å se flere muligheter i søppelet vårt. På denne måten kan vi kaste mindre OG kjøpe mindre.

På denne Familiesøndagen på Veitvet Senter skjedde det også mye annet spennende. Sammen med Mulighetenes Verksted (MUV) lagde store og små mønstre og bilder av gjenbruksmaterialer. Miljøagentene Veitvet hadde et leke-byttemarked. Det var sang, dans og musikk, og Veitvets nye maskot Fabian Fabelstjerne kom innom og hilste på barna. Dette har vært en kjempeflott søndag!

Takk til alle som har bidratt og takk til alle som kom!

Nyeste blogginnlegg
bottom of page