top of page

Jul på Årvoll gård

Vi koste oss masse i helgen på Årvoll gård! Det var god stemning med nisser, bål, salgsboder og julegrantenning. Hos oss var mange innom på juleverksted. Både barn og voksne lagde julepynt og julegaver som de fikk med seg hjem. Det var veldig gøy å se at til og med femåringer kan få til å sy og synes at det er kjempegøy. Mange sydde for første gang på symaskin og for hånd, men lærte altså veldig fort! Vi håper vi har inspirert flere til å fortsette å sy og til å bruke av gamle klær og tekstiler man har liggende hjemme. Vi brukte kun gjenbruksstoff på juleverkstedet og det ble laget masse fint! Tusen takk til alle som kom!

På søndag 10. desember har vi juleverksted igjen! Vi blir å finne både på Bjerke Deichmanske bibliotek OG på Kulturhuset Veitvet. Kom gjerne innom for å lage pynt og gaver! Mer info om arrangementene står under aktuelt på forsiden.

Nyeste blogginnlegg
bottom of page