Tirsdagskurs

November 7, 2017

Vi har startet med nye kurs på tirsdager med kreativt gjenbruk for barn fra 6-8 år. Her forandrer deltagerne våre "søppel" til "gull". Vi har kommet i gang med å lage strømpebukseslanger og sokkedyr, hvor fyllet inni er stoffrester vi har samlet opp over flere sy- og redesign-kurs i Relove. Så går ingen tekstiler i søpla!

 

 

 

I dag begynte vi å lage uroer. Med rusk og rask, som ellers ville blitt kastet, lager deltagerne flotte, hengende kreasjoner. Noen var inspirert av skogen og naturen, andre universet. Til dette kurset er vi så heldige å få samarbeide med MUV Kreativt gjenbrukssenter, som også skal bli med på utstillingen vår over nyttår. Vi har fått noen materialer fra MUV, og samlet inn en del selv. Blant annet fra flere gjenbruksstasjoner i Oslo. Til uroene brukte vi kaffekapsler, gamle smykker, øredobber, spisepinner, nøkler og masse mer. Vi gleder oss til å vise frem det vi har gjort i utstillingen vår etter jul!

 

 (Det er fortsatt mulig å melde seg på tirsdagskursene! Påmelding her)

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Nyeste blogginnlegg

May 10, 2020

March 27, 2020

March 18, 2020

March 18, 2020

March 17, 2020

February 18, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags
Følg oss gjerne på facebook og instagram!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon