top of page

Kostymer til Nysirkus Bjerke

Vi har fått i oppdrag av Nysirkus Bjerke å sy kostymer til Halloween på Linderud gård, tirsdag 31. oktober. Det oppdraget tar vi selvfølgelig! I dag har vi vært på Veitvet kulturhus og kommet godt i gang med å sy forskjellige edderkopp-kostymer. Det er veldig gøy, spesielt å sy med en symaskin som har overlock-funksjon! Vi prøver å finne smarte og morsomme løsninger på hvordan nysirkus-akrobatene kan bevege seg både på stylter og i trapeser. Vi gleder oss til å se kostymene komme til liv på Halloween neste uke, kl 17.30-19.00. Her er en link til arrangementet på facebook.

Til det største "pappa"-edderkopp-kostymet brukte vi sokker til øyne og gamle strømpebukser, thights og sokker til bena. Dette kostymet mangler bare å settes sammen og det skal brukes av en som skal gå på stylter.

Nyeste blogginnlegg
bottom of page