Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

relove@gmail.com

Kostymer til Nysirkus Bjerke

October 23, 2017

Vi har fått i oppdrag av Nysirkus Bjerke å sy kostymer til Halloween på Linderud gård, tirsdag 31. oktober. Det oppdraget tar vi selvfølgelig! I dag har vi vært på Veitvet kulturhus og kommet godt i gang med å sy forskjellige edderkopp-kostymer. Det er veldig gøy, spesielt å sy med en symaskin som har overlock-funksjon! Vi prøver å finne smarte og morsomme løsninger på hvordan nysirkus-akrobatene kan bevege seg både på stylter og i trapeser. Vi gleder oss til å se kostymene komme til liv på Halloween neste uke, kl 17.30-19.00. Her er en link til arrangementet på facebook

 

 

Til det største "pappa"-edderkopp-kostymet brukte vi sokker til øyne og gamle strømpebukser, thights og sokker til bena. Dette kostymet mangler bare å settes sammen og det skal brukes av en som skal gå på stylter.

 

Share on Facebook
Please reload

Nyeste blogginnlegg

March 27, 2020

March 18, 2020

March 18, 2020

March 17, 2020

February 18, 2020

September 23, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags
Please reload

Følg oss gjerne på facebook og instagram!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon