Kostymer til Halloween

October 19, 2017

Nå er det snart Halloween! UuuuUuuuuh! Og hva er vel bedre enn å bruke anledningen til å sy våre helt egne kostymer?  På torsdagskursene våre nå er selvfølgelig hovedfokuset: Halloween-kostymer. Det sys blant annet et spøkelse, et skjellet, en fengselsfange og Harley Quinn fra filmen "Suicide squad". For å sy sitt eget kostyme kan man bruke igjen stoff fra gamle kostymer eller klær man har liggende i skapet. Har man et kostyme som er for stort, kan man sy det inn til akkurat slik passform man ønsker. Det er veldig gøy å kle seg ut og spesielt gøy er det når man har jobbet for det og sydd det selv. Ingen har likt kostyme som det man har sydd selv, det er helt unikt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Nyeste blogginnlegg

May 10, 2020

March 27, 2020

March 18, 2020

March 18, 2020

March 17, 2020

February 18, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags
Følg oss gjerne på facebook og instagram!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

reloveoslo@gmail.com