Lesehestverksted på Bjerke Deichmanske bibliotek

Kom innom Bjerke Deichmanske bibliotek på søndag, 29. oktober og sy deg en lesehest. Ta gjerne med restegarn og gamle jeans. Verkstedet varer fra kl. 14.00-16.00 og passer for voksne og barn fra 5 år og oppover. Barn i alderen 5-8 år bør følges av en voksen. En hyggelig og kreativ søndagsaktivitet!

Kostymer til Nysirkus Bjerke

Vi har fått i oppdrag av Nysirkus Bjerke å sy kostymer til Halloween på Linderud gård, tirsdag 31. oktober. Det oppdraget tar vi selvfølgelig! I dag har vi vært på Veitvet kulturhus og kommet godt i gang med å sy forskjellige edderkopp-kostymer. Det er veldig gøy, spesielt å sy med en symaskin som har overlock-funksjon! Vi prøver å finne smarte og morsomme løsninger på hvordan nysirkus-akrobatene kan bevege seg både på stylter og i trapeser. Vi gleder oss til å se kostymene komme til liv på Halloween neste uke, kl 17.30-19.00. Her er en link til arrangementet på facebook. Til det største "pappa"-edderkopp-kostymet brukte vi sokker til øyne og gamle strømpebukser, thights og sokker til bena.

Kostymer til Halloween

Nå er det snart Halloween! UuuuUuuuuh! Og hva er vel bedre enn å bruke anledningen til å sy våre helt egne kostymer? På torsdagskursene våre nå er selvfølgelig hovedfokuset: Halloween-kostymer. Det sys blant annet et spøkelse, et skjellet, en fengselsfange og Harley Quinn fra filmen "Suicide squad". For å sy sitt eget kostyme kan man bruke igjen stoff fra gamle kostymer eller klær man har liggende i skapet. Har man et kostyme som er for stort, kan man sy det inn til akkurat slik passform man ønsker. Det er veldig gøy å kle seg ut og spesielt gøy er det når man har jobbet for det og sydd det selv. Ingen har likt kostyme som det man har sydd selv, det er helt unikt!

Kurs i høstferien

Denne uken har vi hatt 6 kurs over 3 dager med mange blide og ivrige deltagere på Kulturhuset Veitvet. Tema for kursene var redesign av gamle t-skjorter. Deltagerne har både fått farget og tegnet på t-skjorter de hadde med seg, og de har sydd de om til vesker, gymbagger og puter. Mange hadde ikke sydd på symaskin før, så det var moro å se hvor fort de lærte det grunnleggende og hvor mange fine ting som ble laget. Noen rakk til og med å sy hele to og tre puter og vesker! Det er ekstra gøy å holde kurs når vi har så lærevillige og ivrige deltagere. Vi håper de redesigna t-skjortene får nye, gode liv nå som de er blitt helt spesielle og originale. Noe som også ble tatt godt i mot av deltagerne

Nyeste blogginnlegg
Kategorier
Tags

Kontakt oss:

Eline Medbøe

90202547

reloveoslo@gmail.com